Csomaginformáció: +36 20/3473107
Futárrendelés: +36 20/5244777
E-mail: info@famafutar.hu

Tájékoztató az új koronavírus kapcsán tervezett intézkedésekről

2020. március 16. hétfő

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Önök számára is ismert, hogy 2020. március 4-én regisztrálták az első COVID-19 (koronavírussal) fertőzött személyeket Magyarországon.
 
Cégünk, a lehetőségekhez mérten minden óvintézkedést megtesz a megelőzés szempontjából. Futárjaink kesztyűben (akár maszkot is viselhetnek) dolgoznak, az autókat folyamatosan fertőtlenítjük.
 
A sikeres megelőzés érdekében számítunk az Önök segítségére és együttműködésére.
 
Kérjük, hogy tájékoztassák a címzetteket, megrendelőket, hogy a futárok kizárólag az első nyitható ajtóig kézbesítenek! A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő.
 
Csomagfelvétel esetén a futárok maximum 5 percet várakozhatnak zárt légtérben, amennyiben van rá mód, a szabadban adják át a csomagokat.
 
A küldemények kézbesítési határideje kitolódhat.
 
Tapasztalataink alapján már vannak cégek, ahová a futárokat nem engedik be, az ilyen jellegű sikertelen kézbesítés esetén a küldeményeket visszakézbesítjük a Feladóhoz.
 
2020. 03. 17-től az üzletek nyitva tartását korlátozták; amennyiben a felvételi időkapuja 15:00 óra utánra esik, kérjük, hogy csomagátadás feltételeit biztosítsák, ellenkező esetben az adott napon nem tudjuk teljesíteni a csomagfelvételt.
 
Nemzetközi csomagszállítás szolgáltatásunk ideiglenesen nem elérhető.
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a Nemzeti Népegészségügyi Központ korlátozásokat vezetne be egyes települések tekintetében, abban az esetben adott településeken cégünk nem tudja vállalni sem a küldemények kézbesítését, sem az árufelvételi szolgáltatásokat.
 
Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!