Csomaginformáció: +36-1-300-9500
E-mail: info@famafutar.hu

Koronavírus tájékoztató

2020. május 7. csütörtök

Tisztelt Partnerünk!

 

Bizonyára Önök számára is ismert, hogy 2020. március 4-én regisztrálták az első COVID-19 (koronavírussal) fertőzött személyeket Magyarországon.

Cégünk, a lehetőségekhez mérten minden óvintézkedést megtesz, a megelőzés szempontjából. Futárjaink kesztyűben, (akár maszkot is viselhetnek) dolgoznak, az autókat folyamatosan fertőtlenítjük.

A sikeres megelőzés érdekében számítunk az Önök segítségére és együttműködésére.

A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő.

Csomagfelvétel esetén a futárok maximum 5 percet várakozhatnak zárt légtérben, amennyiben van rá mód, a szabadban adják át a csomagokat.

A küldemények kézbesítési határideje kitolódhat.

Tapasztalataink alapján már vannak cégek, ahová a futárokat nem engedik be, az ilyen jellegű sikertelen kézbesítés esetén, a küldeményeket visszakézbesítjük a Feladóhoz.

2020. 03. 17-től az üzletek nyitva tartását korlátozták, amennyiben a felvételi időkapuja 15:00 óra utánra esik, kérem, hogy csomagátadás feltételeit biztosítsák, ellenkező esetben az adott napon nem tudjuk teljesíteni a csomagfelvételt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a Nemzeti Népegészségügyi Központ korlátozásokat vezetne be egyes települések tekintetében, abban az esetben adott településekre cégünk nem tudja vállalni sem a küldemények kézbesítését, sem az árufelvételi szolgáltatásokat.

 

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!