Csomaginformáció: +36-1-300-9500
E-mail: info@famafutar.hu

AZ ÉV VÉGI TELJESÍTMÉNY A SIKERES JÖVŐ ZÁLOGA

2024. január 4. csütörtök

Kiegyensúlyozott és kiemelkedően sikeres év végi szezont tudhatunk magunk mögött. (...) Tudatosan felépített stratégiával, tervezett, jól átgondolt lépésekkel folytatjuk 2024-ben is a munkát.

Kiegyensúlyozott és kiemelkedően sikeres év végi szezont tudhatunk magunk mögött.
A csomaglogisztikában az év végi helytállás komoly kihívás elé állítja a futárszolgálatokat. Minden évben a november-decemberi időszakban jelentősen, akár 50-70 százalékkal is emelkedhet a küldemények száma egy átlagos hónaphoz képest.
Annak érdekében, hogy szolgáltatásaink színvonalát ebben az időszakban is fenn tudjuk tartani, már hónapokkal korábban elkezdtük a felkészülést. Fontos részét képezte a sikeres szezonnak a pontos kapacitástervezés, amit elsősorban a Partnereinknek köszönhetünk.
Munkatársaink, alvállalkozóink felkészültségét és munkáját dicséri, hogy jól vettük a hirtelen csomagszám változással járó kihívásokat.
Tudatosan felépített stratégiával, tervezett, jól átgondolt lépésekkel folytatjuk 2024-ben is a munkát. A kiegyensúlyozott növekedés kulcsát továbbra is az erős informatikai háttérben és folyamatos fejlesztésekben látjuk.
Jövőbeli fejlesztéseinket az ügyfeleink visszajelzéseire alapozzuk, hogy a legjobban kiszolgálhassuk és támogathassuk partnereinket.