Csomaginformáció: +36-1-300-9500
E-mail: info@famafutar.hu

Új funkció októbertől: "Autó hívása" gomb

2018. szeptember 27. csütörtök

2018. október 1-étől új funkcióval bővül online felületünk. Az "Autó hívása" gomb segítségével kérhet kiállást a jövőben bármely napra, amikor előre láthatóan csomagot szeretne feladni.

Az új funkció segítségével ezentúl csomagrögzítés, illetve telefonos értesítés nélkül is jelezheti diszpécsereink felé, hogy az adott napon szeretne feladni, tehát kiállást szeretne kérni.

 

Az autóhívás gombot a személyes profilba belépve, a "Rendelések" menüpontban, a képernyő jobb felső harmadában találhatja majd meg.

 

Csomagok rögzítésére és lezárására, szállítólevelek nyomtatására a rendszerünkben rögzített felvételi idő kezdetéig lesz lehetőség, legkésőbb 13:00-ig. Eddig az időpontig legalább egy csomag rögzítésének meg kell történnie, vagy meg kell nyomnia az "Autó hívása" gombot ahhoz, hogy az adott napra kiállást igényeljen.

 

A csomagrögzítés, és a szállítólevelek, valamint matricák nyomtatásának módja nem változik, mindent a megszokott módon tud használni továbbra is.

 

Ez a fejlesztés csak a másnapi futárszolgáltatást igénybe vevő Partnereinket érinti, azonnali szolgáltatásinkra szerződött Ügyfeleinknek továbbra is a megszokott fórumok állnak rendelkezésre a szállítás megrendelésére.

 

Az új funkció megjelenésével frissítettük felhasználói útmutatónkat (Fáma Futár Online Rendszerének Használati Útmutatója – a Dokumentumok menüpont alatt megtekinthető és letölthető), melyet elolvasva egy átfogó képet kaphat online felületünk működéséről, valamint az "Autó hívása" funkciónk használatáról is.